November 8, 2012

Sponsori- ja kannattajatoiminta

Kannattajajäseneksi? Sponsoriksi?

Mihin kannattajajäsenyys oikeuttaa ja kuinka voin liittyä?

Alumni, eli valmistunut SPOL:n jäsen voi liittyä kannattajajäseneksi, ja siten osallistua SPOL:n tapahtumiin ja kokouksiin ilman äänivaltaa. Kannattajajäsenenä saat mahdollisuuden tutustua nykyisiin opiskelijoihin sekä jo valmistuneisiin kollegoihin, jonka lisäksi pysyt perillä SPOL:n ajankohtaisista asioista freudin lapset -sähköpostilistan kautta.

Kannattajajäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kannattajajäsenmaksu. Kolmen vuoden kannattajajäsenyys maksaa 50€ ja ikuinen kannattajajäsenyys 100€. Kannattajajäsenmaksun lisäksi kannattajajäsenen tulee lähettää sähköpostilla SPOL:n sihteerille seuraavat tiedot kannattajajäsenrekisteriin: Nimi, toimivat yhteystiedot, yliopisto josta olet valmistunut, sekä valmistumisvuosi.

Kannattajajäsenmaksua maksaessasi muista lisätä viestiin teksti ”kannattajajäsenmaksu” ja oma nimesi. Tilinumeron löydät sivun alalaidasta.

Sponsoriksi? Kuinka ottaa ensimmäinen askel SPOL:n mesenaattina?

Tarjoamme lähtökohtaisesti kahdenlaisia sponsorisopimuksia.

1) Yrityksenne logo etusivulla ja kuvaus tarjoamistanne palveluista oman välilehden alla (SPOL:n yhteistyötahot sivulla). Lisäksi sponsori saa mahdollisuuden esitteiden jakamiseen SPOL ry:n tapahtumissa. Sponsorisopimus solmitaan vähintään vuoden ajaksi.

2) Yrityksenne logo etusivun sivupalkissa. Sponsorisopimus solmitaan vähintään vuoden ajaksi.

Etusivulle sijoitettavan logon kautta on oletuksena pääsy yrityksenne omille nettisivuille. Lisäksi voimme halutessanne esitella yhteistyötämme SPOL ry:n kasvavassa facebook-yhteisössä, jossa on tällä hetkellä yli 1200 jäsentä. Lisäksi voimme myös keskustella vaihtoehtoisista sponsori- ja yhteistyösopimuksista, jos teillä herää kiinnostusta muunlaiseen yhteistyöhön.

Yhteistyösopimusten sisältö on mahdollista neuvotella tapauskohtaisesti, toiveita ja ideoita voi esittää yhteydenottopyynnön yhteydessä.

Tervetuloa mukaan osaksi toimintaamme jäsenenä, kannattajajäsenenä tai sponsorina!

Yhteydenotot:

Lisa Holopainen

varapuheenjohtaja

vpj(a)psykologianopiskelijat.net

Johanna Talsi

yritysyhteistyövastaava

yhteistyo(a)psykologianopiskelijat.net

Eetu Vilminko

sihteeri

sihteeri(a)psykologianopiskelijat.net

 

SPOL:n tilinumero:

Suomen Psykologian Opiskelijoiden Liitto ry

FI24 1590 3000 1835 64