August 20, 2013

Kouluttajaverkosto Verso

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. -Benjamin Franklin

Verso on vuonna 2013 perustettu kouluttajaverkosto, joka kokoaa yhteen Train the Trainers -kouluttajakoulutuksen suorittaneet psykologian opiskelijat ja psykologit.Verson perustehtävä on sen jäsenten koulutustaitojen vahvistaminen ja ammatillisen kasvun tukeminen lämpimässä ja turvallisessa yhteisössä. Versossa on tällä hetkellä yli 50 jäsentä ja toimintaa koordinoi viisihenkinen hallitus.

Haluatko meidät kouluttamaan? Versolaisia on ympäri Suomen ja lähes kaikissa psykologian yliopistokaupungeissa. Tarjoamme koulutuksia mm. koulutustaidoista, vuorovaikutus- ja esiintymistaidoista, ryhmien kanssa työskentelystä sekä monista psyykkisen hyvinvoinnin teemoista.
Monessa kaupungissa olemme järjestäneet ainejärjestöjen hallituksille ryhmäyttämiskoulutuksia toimikauden alussa ja sen aikana. SPOL:n hallituksen uusi kausi on usein polkaistu käyntiin versolaisten kouluttajien avulla.

Jos olet psykologi tai psykologian opiskelija ja olet kiinnostunut kokemuksellisesta kouluttamisesta sekä verkostoitumisesta muiden kouluttajien kanssa, voit hakea EFPSA:n Train the Trainers Summer
Schooliin tai Train the Trainers Finland -tapahtumaamme, minkä kautta pääset mukaan inspiroivaan joukkoomme.

Lisätietoa Versosta löytyy nettisivulta: kouluttajaverkostoverso.fi.

Voit olla yhteydessä versolaisiin lähettämällä sähköpostia puheenjohtajalle osoitteeseen karoliina.piispanen[at]gmail.com.