July 8, 2014

Yhteystiedot

SPOL ry

 

Puheenjohtaja

SPOL ry:lle lähetettävät postit voi osoittaa puheenjohtaja Otso Lensulle. Otsoon voi olla tarvittaessa yhteydessä myös puhelimitse ja sähköpostilla.

SPOL ry/Otso Lensu
Vallikatu 14 a 13
33240 Tampere

+358 50 4345339

pj(a)psykologianopiskelijat.net

lensu.otso.o(a)student.uta.fi

 

Muille vastaaville voi lähettää sähköpostia osoitteisiin:

Varapuheenjohtaja

vpj(a)psykologianopiskelijat.net

Sihteeri

sihteeri(a)psykologianopiskelijat.net

Talousvastaava

talous(a)psykologianopiskelijat.net

Tiedotusvastaava

tiedotus(a)psykologianopiskelijat.net

Koulutuspoliittinen vastaava

kopo(a)psykologianopiskelijat.net

Tapahtumavastaava

tapahtumat(a)psykologianopiskelijat.net

Yhteistyövastaava

yhteistyo(a)psykologianopiskelijat.net

Kv-vastaava

kv(a)psykologianopiskelijat.net

 

Sähköpostilistat

Freudin lapset -sähköpostilista on kanava, jonka kautta tavoittaa kaikki psykologian opiskelijat ympäri Suomea. Listalle ei tarvitse erikseen liittyä, vaan kaikki uudet opiskelijat pääsevät listalle oman ainejärjestönsä sähköpostilistan kautta. Sähköpostiosoite listalle on freudin-lapset(a)psykologianopiskelijat.net.

SPOL ry:n hallituksella on myös oma sähköpostilista. Hallitukseen voi ottaa yhteyttä osoitteeseen hallitus(a)psykologianopiskelijat.net.

SPOL ry facebookissa

SPOL ry:n facebook-sivu toimii virallisena tiedonvälityskanavana, jossa hallitus tiedottaa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Sivusta tykkäämällä kaikki SPOL:n jäsenet pysyvät perillä kaikista SPOL:ssa meneillään olevista asioista. Peukuttamaan pääsee tästä linkistä.

SPOL ry:llä on facebook-sivun lisäksi myös oma ryhmä. Tämän ryhmän tarkoituksena on toimia epävirallisempana, matalan kynnyksen keskustelukanavana, jonka välityksellä kaikki SPOL:n jäsenet voivat olla yhteydessä toisiinsa. Ryhmässä on jo lähes 800 jäsentä, joten tämän kanavan kautta tavoittaa sekä nykyisiä että jo valmistuneita opiskelijoita. Ryhmä toimii myös SPOL:n hallituksen yhtenä tiedotuskanavana. Ryhmään pääsee liittymään tästä linkistä.