February 4, 2013

MPS

MPS Career Oy – rekrytoinnin, henkilöarvioinnin ja urapalvelujen asiantuntija

MPS Career on toiminut yritysten rekrytointi-, henkilöarviointi- ja uudelleensijoittumispalveluiden kumppanina jo vuodesta 1975. Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen, jolla sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin. Olemme ylpeitä tyytyväisistä ystävällisestä ja ammattimaisesta toimintatavastamme, joka tukee asiakkaidemme henkilöstöprosesseja ja työnantajakuvaa. Luomme arvokasta kasvua jokaiselle.

Sormi suomalaisen työelämän pulssilla

Olemme vuosittain yhteydessä satoihin työnantajiin ja useisiin tuhansiin työnhakijoihin eri aloilla – tunnemme siis hyvin tämän päivän työelämän tilanteen. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen.

Kehitämme jatkuvasti kykyämme löytää asiakkaillemme soveltuvimmat osaajat. Kykenemme auttamaan organisaatioita sisäisissä muutostilanteissa myös uusimpia teknologisia työvälineitä hyödyntäen.

Tutustu meihin tarkemmin täällä www.mpscareer.fi

Meille töihin?

Tarjoamme vuosittain töitä valmistuville psykologeille, psykologiharjoittelijoille ja osa-aikaisille psykologiassistenteille toimistoissamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Mutkattomuus, mahdollisuus kehittyä ja monipuolinen työnkuva saavat meidät viihtymään.

Haluatko tehdä töitä yhdessä asiakkaidemme kanssa moniammatillisessa tiimissä? Ota yhteyttä henkilöstöjohtaja Paula Jaakkolaan p. +358 20 746 9400, paula.jaakkola@mps.fi


MPS Career Oy kuuluu MPS-Yhtiöihin. Muita Suomessa toimivia MPS-yhtiöitä ovat MPS Executive Search Oy, Profisso Oy sekä Prewise Oy. Ruotsissa, Baltiassa, Venäjällä, Kiinassa ja Thaimaassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti.
www.mps.fi

 

MPS_Career_logo_www_white_background

Verified by MonsterInsights