May 27, 2012

Ainejärjestöt

Defenssi

Defenssi ry on Oulun yliopistossa psykologiaa opiskelevien ainejärjestö, jonka tehtävänä on ajaa jäsentensä etuja opintojen saralla, edustaa alan opiskelijoita yliopiston piirissä ja järjestää jäsenilleen yhteistä tekemistä. Defenssi ry toimii myös aktiivisesti yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa niin Oulussa kuin valtakunnallisestikin. Defenssi ry on toistaiseksi vielä hyvin pieni ainejärjestö, joka on aloittanut toimintansa joulukuussa 2021. Sen vahvuuksia on lämmin ja tiivis ilmapiiri. Järjestämme ahkerasti pienestä koostamme huolimatta monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja koulutuksia!

Defenssin nettisivut

Defenssin Instagram

Defenssin TikTok

Oidipus

Oidipus ry on Itä-Suomen yliopiston psykologian opiskelijoiden oma upea ainejärjestö. Pieni ja pirteä turkoositurkkinen ainejärjestö on Joensuun psykologian opiskelijoiden tukena niin opintotaipaleella kuin vapaa-ajan vietossa. Aktiivinen ainejärjestö järjestää vipinää jäsenistönsä virkistykseksi sekä turvaa psykologian opiskelijoiden etuja yliopistoelämässä. Oidipus haluaa pitää huolta, että opintojen ohella myös juhliminen ja sosiaalinen yhdessäolo kuuluvat oidipuslaisten arkeen.

Oidipuksen nettisivut

Oidipuksen Instagram

Stimulus

Keltaista aatetta jo vuodesta 1961! Keski-Suomen kukkuloilla vaikuttava Stimulus ry on noin 500 hengen jäsenistöllään Suomen suurin psykologian opiskelijoiden ainejärjestö. Stimuluksen – kavereiden kesken Stimpan – tehtävänä on olla jäseniensä tukena niin opiskeluissa kuin vapaa-ajallakin. Opintojen laadunvalvonnan lisäksi järjestämme yliopisto-opetusta täydentävää koulutusta sekä vapaa-ajan toimintaa pirteälle keltahaalarikansallemme. Yhtenä Jyväskylän yliopiston suurimmista ainejärjestöistä stimppalaiset pääsevät myös harrastamaan poikkitieteellisyyttä koko rahan edestä.

Stimuluksen nettisivut

Stimuluksen Instagram

Stimuluksen TikTok

Fobia

Fobia ry on Turun yliopiston psykologian opiskelijoiden vuonna 1958 perustettu ainejärjestö. Fobia valvoo opiskelijoiden etua aktiivisesti eri yliopiston elimissä sekä Turun seudun psykologiyhdistyksessä. Tärkeänä velvollisuutena on tietenkin myös pitää opiskelijan mieli virkeänä ja opiskelukyky taattuna monipuolisten tapahtumien muodossa. Tarjolla on niin hyvinvointia, kulttuuria, koulutuksia kuin erilaisia juhliakin. Fobia tekee paljon yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa ja poikkitieteellisissä tapahtumissa fobialaisen voikin tunnistaa ainutlaatuisista mustaliiloista haalareista. Myös Fobian huone on monelle psykologin alulle kuin toinen koti, josta saa aina kahvia ja sympatiaa.

Fobian nettisivut

Fobian Instagram

Impuls

Impuls rf on Åbo Akademin psykologian opiskelijoiden ainejärjestö. Impuls on vuodesta 1963 lähtien huolehtinut jäsenistään ja järjestänyt heille monipuolisia tapahtumia. Pienen laitoksemme opiskelijat löytävät toisensa sekä hallituksen jäsenet helposti kahvihuoneestamme, jossa huomaamatta vierähtää useampikin tunti. Ruotsin kielen taitojaan voi hioa kahvihuoneen lisäksi myös kotisivuillamme.

Impulsin kotisivut

Impulsin Instagram

Impuls rf är ämnesföreningen för psykologistuderande vid Åbo Akademi. Impuls har redan sedan 1963 tagit hand om sina medlemmar och ordnat mångsidiga evenemang för dem. Studerandena på vår lilla institution hittar varandra samt styrelsens medlemmar i vårt kafferum, där man lätt tappar tidsuppfattningen. Den som vill veta mer om föreningen, eller se på bilder från vårt mysiga kafferum för inredningstips, hänvisas till vår hemsida.

Impuls hemsida

Impuls Instagram

Cortex

Cortex ry on Tampereen yliopiston psykologian opiskelijoiden ainejärjestö, joka järjestää jäsenistölleen monenlaista toimintaa: mielenkiintoisia ja opintoja tukevia opintotapahtumia, mielen ja ruumiin virkeänä pitäviä liikuntatapahtumia, monipuolisia kulttuuritapahtumia, rentoja illanviettoja (tuttavallisemmin GTG, eli get together), sekä erilaisia juhlallisuuksia oman ainejärjestön voimin ja yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa. Mukaan mahtuu myös paljon muita tapahtumia, joten kaikille jäsenille löytyy varmasti jotain! Tampereen yliopiston sijainti Suomen sydämessä mahdollistaa helpon liikkumisen – cortexlaisia on helppo lähestyä, ja lähestymme aktiivisesti myös muita. Pienen mutta elinvoimaisen Cortexin jäsenet ovatkin tuttu näky punaisissa haalareissaan mitä erilaisemmissa tapahtumissa.

Cortexin nettisivut

Cortexin Instagram

Kompleksi

Kompleksi ry on vuonna 1947 perustettu Helsingin yliopiston psykologian opiskelijoiden ainejärjestö. Siltavuorenpenkereeltä lääketieteelliseen tiedekuntaan muuttanut Helsingin psykan laitos löytyy nykyään Meilahdesta lääkisläisten, denttareiden ja logopedien keskeltä. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia psykan opiskelijoiden etujärjestönä, edistää psykologian opetusta ja tutkimusta sekä tukea jäsentensä hyvinvointia. Kompleksi järjestää tapahtumia laidasta laitaan aina työelämätapahtumista kulttuuririentoihin ja villimpiin karkeloihin. Kompleksilaiset voikin nähdä vaaleanliiloissa haalareissaan nostamassa reittä tanssilattialla esimerkiksi poikkitieteellisissä Rajatilabileissä. Meidät tavoittaa yhteisen sähköpostilistan välityksellä, nettisivuilta sekä virallisen Facebook-ryhmän kautta.

Kompleksin nettisivut

Kompleksin Instagram

Verified by MonsterInsights