July 8, 2014

Yhteystiedot

SPOL ry

Puheenjohtaja

SPOL ry:lle lähetettävät postit voi osoittaa puheenjohtaja Sara Lindqvistille. Puheenjohtajaan voi olla tarvittaessa yhteydessä myös sähköpostilla.

SPOL ry / Sara Lindqvist

c/o Impuls r.f.

Tehtaankatu 2

20500 TURKU

pj(a)psykologianopiskelijat.net

sara.lindqvist(at)abo.fi

Sähköpostilistat

Freudin lapset -sähköpostilista on kanava, jonka kautta tavoittaa kaikki psykologian opiskelijat ympäri Suomea. Listalle ei tarvitse erikseen liittyä, vaan kaikki uudet opiskelijat pääsevät listalle oman ainejärjestönsä sähköpostilistan kautta. Sähköpostiosoite listalle on freudin-lapset(a)psykologianopiskelijat.net.

Mikäli haluat lähettää viestin sähköpostilistalle ja tavoittaa kaikki Suomen psykologian opiskelijat, ota yhteyttä tiedotus(a)psykologianopiskelijat.net

SPOL ry:n hallituksella on myös oma sähköpostilista. Hallitukseen voi ottaa yhteyttä osoitteeseen hallitus(a)psykologianopiskelijat.net.

SPOL ry Facebookissa

SPOL ry:n Facebook-sivu toimii virallisena tiedonvälityskanavana, jossa hallitus tiedottaa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Sivusta tykkäämällä kaikki SPOL:n jäsenet pysyvät perillä kaikista SPOL:ssa meneillään olevista asioista. Peukuttamaan pääsee tästä linkistä.

SPOL ry:llä on Facebook-sivun lisäksi myös oma ryhmä. Tämän ryhmän tarkoituksena on toimia epävirallisempana, matalan kynnyksen keskustelukanavana, jonka välityksellä kaikki SPOL:n jäsenet voivat olla yhteydessä toisiinsa. Ryhmässä on jo lähes 800 jäsentä, joten tämän kanavan kautta tavoittaa sekä nykyisiä että jo valmistuneita opiskelijoita. Ryhmä toimii myös SPOL:n hallituksen yhtenä tiedotuskanavana. Ryhmään pääsee liittymään tästä linkistä.

Verified by MonsterInsights