Esittelyssä SPOL hallitus vuosimallia 2016: Osa 2

Viime viikolla julkaistiin ensimmäinen osa SPOL:n hallituslaisten esittelyistä. Nyt esittäytyvät loputkin hallituslaiset! Esittelyt koostuvat samoista ominaisuuksista kuin aikaisemmin, eli hallituslaiset kertovat mistä he tulevat, mitä pestejä heillä on ja mitä niihin kuuluu, mitä he tuovat SPOLiin sekä random-faktan itsestään.

12751724_10206898755926381_1155558076_oHelmi Viertiö

Olen Helmi Viertiö. Majailen tällä hetkellä kolmatta vuotta Tampereella, sitä ennen olen asustanut Espoossa. Toimin SPOL:ssa toista vuotta, tällä kertaa koulutuspoliittisena vastaavana eli kopona sekä Psykonet-edustajana. Pestit nivoutuvat tiiviisti yhteen, sillä molempiin kuuluu psykan opiskelijoiden koulutukseen liittyvä edunvalvonta. Puoleeni voi siis kääntyä esimerkiksi, jos opetuksen laadussa on häikkää tai sinulla on hyvä idea psykonet-kurssien kehittämiseen. Hoidan myös SPOL:n ja Hogrefe psykologien kustannuksen välisiä suhteita kuten viimekin vuonna. Tuon SPOLiin paljon hulluja ja hulvattomia ideoita, naurua ja rohkeutta nostaa asiat esille ja heittäytyä toimeen. Hauskana faktana voisin kertoa, että olen vetänyt aikanaan helmikerhoa ala-asteikäisille lapsille. En tosin osaa tehdä helmistä mitään helminauhaa monimutkaisempaa, mutta olihan hommaan pakko lähteä ihan nimen kunniaksi!

 

Karo SPOLKaroliina Hiltunen

Olen Karoliina Rollo-citystä Lapista, mutta rakkauden perässä ajauduin aikoinaan Jyväskylään ja viime vuonna ilokseni myös Stimpan riveihin. Tämä vuosi toi tullessaan ihanan uuden pestin, nimittäin paikan SPOL:n hallituksessa ja sieltä sain unelmapestini EFPSA-edustajana sekä Verso ry:n yhteyshenkilönä. Toukokuusta eteen päin vastaan siis tiedottamisesta Suomen ja EFPSA:n välillä esimerkiksi tapahtumista ja hyvistä järjestö- ja opiskelukäytänteistä ja kotimaassa hoidan Essi-edustajan kanssa välejä Versoon. Toimin tiiviissä yhteistyössä myös EFPSA-varaedustajan sekä SPOL:n kv-vastaavan kanssa. Oma antini SPOL:ssa on kovaääninen nauru, joogaohjaajakoulutuksen ja Balilla asumisen myötä alkanut hörhöily (silleen hyvällä tavalla!) sekä viestinnän osaamista toisen pääaineeni, yhteisöviestinnän, kautta. Random-faktoina voin kertoa, että osaan ajaa yksipyöräistä ja olen ollut töissä joulupukilla! Halataan kun tavataan!

 

12751975_10207382098222804_597978943_oEerika Heininen

Olen Eerika Heininen, lähtöisin pieneltä landepaikkakunnalta Nummi-Pusulasta. Tällä hetkellä asustelen jo toista vuotta Suamen Turus, Åbo Akademissa opiskellen. Pestini SPOL:n riveissä ovat kv-vastaava sekä Suomen Psykologisen Seuran varaedustaja. Kv-vastaavan pesti on uusi pesti hallituksessa ja tehtäviini kuuluu ensisijaisesti kansainvälisyysjuttujen hoitaminen Suomen rajojen sisällä sekä tiedottaminen tulevista koulutus-/kongressi-/vaihtomahdollisuuksista ulkomailla. SPS-varaedustajana taas tuen varsinaista edustajaa ja osallistun seuran kokouksiin hyviä suhteita ylläpitäen. Yleisestiottaen SPOLiin tulen tuomaan roppakaupalla uusia ideoita sekä positiivista asennetta huumorin siivittämänä! Random-faktoina voisin vaikkapa heittää, että olen heittänyt keikkaa joulupukkina ja ollut eksyksissä pimeän moottoritien varrella keskellä aavikkoa jossain päin Yhdistneitä Arabiemiraatteja. :D Törmäillään tyypit SPOL-tapahtumissa!

 

12752074_10206898749926231_70939355_oLina Ahlgren

Olen Lina Ahlgren, alunperin Kirkkonummelta ja nykyään Turussa opiskeleva suomenruotsalainen. Aloitin opinnot Åbo Akademissä syksyllä 2015, joten vielä on monta jännää vuotta edessä. Pääsin osallistumaan EFPSA:n konferenssiin Slovakiaan viime syksynä ja sain nyt paljon haluamani EFPSA-varaedustajan pestin. Tulen toimimaan tiiviisti EFPSA-edustaja Karoliinan ja Kv-vastaava Eerikan kanssa. Päätehtäviini kuuluu Karoliinan tukeminen hänen pestissään ja varaedustajan pestin kehittäminen. Minulle hallitustoiminta on aika lailla uutta, mutta uskon että tuon uudenlaisia näkökulmia ja ideoita samalla kun opin kokeneimmilta hallituslaisilta. Olen iloinen, että pääsen mukaan järjestötoimintaan näin heti opintojeni alussa. Random-faktana jaan, että jos se olisi mahdollista, niin ottaisin siilin lemmikkieläimeksi ja sen nimi olisi Hubert.

 

12736756_10206898766086635_1047506229_oIiris Ollikainen

Olen Iiris ja oon alun perin Kuopiosta kotoisin (en kuitenkaa viännä savvoo pahasti). Syksyllä 2015 kutsui Turun yliopisto, minkä vuoksi nykyisin vaikutan siis tällä suunnalla. SPOL:ssa toimin yritysyhteistyövastaavana sekä Suomen Psykologisen Seuran varsinaisena edustajana. Yritysyhteistyövastaavana etsin tahoja, joiden kanssa voimme tehdä yhteistyötä ja johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. SPS-edustajana tarkoituksena on käydä aktiivisesti seuran kokouksissa ja tuoda opiskelijoita enemmän esille. SPOLiin tuon innokasta asennetta, huonoja vitsejä ja lisäksi fuksin näkökulmaa asioihin. Random-faktoina ensimmäisenä mieleeni tuli, että oon hypännyt benjihypyn ja ennen syksyä en ollut koskaan käynyt Espoossa: nyt tässä melkein puolen vuoden aikana oon käyttäny yhteensä 72 tuntia matkusteluun Turku-Espoo -välillä. Innolla odotan tätä vuotta ja SPOL:n tapahtumia! :)

 

Nora SPOLNora Miettunen

Olen Nora ja kotoisin peltojen keskeltä Tuusulasta. Viime syksynä tuli kuitenkin lähtö kun opiskelupaikka avautui Tampereelta! SPOL:ssa toimin tiedotusvastaavana sekä Psykonet-varaedustajana. Tiedotusvastaavana huolehdin jäsenistön tiedottamisesta ajankohtaisista asioista sekä SPOL:n näkyvyydestä somessa ja muualla internetissä, mikä sujuu multa kuin luonnostaan koska tykkään paljon tietokoneen äärellä hääräillä. Psykonet-varaedustajana toimin perustutkintotyöryhmän jäsenenä ja osallistun kokouksiin, missä Helmin kanssa tuodaan aktiivisesti esille opiskelijoiden mielipiteitä ja kehitysehdotuksia psykonet-kursseihin. SPOLiin tuon innokkaan ja reippaan asenteeni, fuksin näkökulmaa sekä hymyä! Lopuksi vielä random-fakta itsestäni: olin Syrhämän suurin fani lapsena. Hain mukaan ohjelmaan ja pääsinkin ja nykyään olen Syrhämän sankari. Tulkaa morottamaan tapahtumissa ja tutustutaan paremmin!

 

Lue alta myös edelliset esittelyt! Nähdään tapahtumissa!

1 thought on “Esittelyssä SPOL hallitus vuosimallia 2016: Osa 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights