SPOL-kuukausitiedote 4/2020

Heippa psykologian opiskelijat!


Jälleen on aika SPOL:n kuukausikoosteen, joka sisältää katsauksen SPOL:n ajankohtaisiin kuulumisiin noin parin kuukauden ajalta. Voit lukea kuukausitiedotteen kokonaisuudessaan liitteenä olevasta tiedostosta. Muistathan, että kattavimman kuvan toiminnastamme saat aina osallistumalla mukaan kokouksiin ja pöytäkirjoista löytyvästä tiedosta.

Kuukausitiedote 4/2020 PDF-tiedostona

Kuukausitiedotteen sisältö erittäin lyhyesti

  • SPOL:n hallitus on kokoustanut viime tiedotteen jälkeen kaksi kertaa. Tiheään tulleet monet muutokset ovat pitäneet hallituksen hereillä kesätauosta huolimatta.
  • Koronatilanne vaikuttaa merkittävästi SPOL:n toimintaan tällä hetkellä esimerkiksi tapahtumien järjestämisen osalta. Tilanteen vuoksi olemme tehneet päätöksen järjestää fuksitapahtuma SPOLskiksen ja Gradukonferenssin etäyhteyden välityksellä. Lisätietoa näistä tapahtumista tulossa myöhemmin.
  • Edunvalvonnassa puhututtavat tällä hetkellä erityisesti opiskelijamäärien lisäykset ja Oulun uusi psykologian tutkinto-ohjelma. SPOL selvittää tapoja integroida uudet opiskelijat yhteisöömme. SPOL:n hallitus on nostanut esille huolen lisäysten vaikutuksesta opetuksen laatuun ja harjoittelupaikkojen riittävyyteen.

Miten voin antaa palautetta SPOLin toiminnasta?

Voit aina olla yhteydessä kaikkiin SPOL:n hallituksen jäseniin sähköpostitse. Lisäksi anonyymejä väylia antaa palautetta on esimerkiksi SPOL:n palautelaatikko tai häirintätapauksissa häirintälomake. Erityisen mielellämme otamme vastaan esimerkiksi tapahtumaideoita koronatilanteeseen liittyen. Loppuvuodesta keräämme kattavampaa palautetta toiminnastamme jäsenkyselyn muodossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights