Haku liiton hallitukseen

Moi!

Mä olen Sarlotta, ja oon nyt viimeiset puolitoista vuotta toiminut Psykologiliiton hallituksen opiskelijajäsenenä. Käytännössä tää siis tarkoittaa sitä, että osallistun Helsingissä pidettäviin hallituksen kuukausittaisiin kokouksiin sekä pari kertaa vuodessa pidettäviin liittovaltuuston kokouksiin. Tän lisäksi toki pysyn liiton asioista perillä myös muina aikoina (tähän hyviä kanavia on esim. Psyliforum-ryhmä Facessa ja liiton digilehti!). Mun pestini kuitenkin vapautuu pian, (haku auki 26.5.-31.7.2019, uusi hallituskausi alkaa tammikuussa 2020), joten ajattelin kertoa lyhyesti vähän mun omista kokemuksista Psykologiliiton hallituksessa toimimisesta!

Ei oo yhtään liioiteltua sanoa, että hallituksen jäsenenä toimiminen on ollut erittäin opettavaista ja palkitsevaa. Hallituksen jäsenenä oon muun muassa

… päässyt näkemään läheltä, miten meidän liitto oikeasti toimii, ja mitä kaikkea mieletöntä liiton toimistolla saadaan jatkuvasti aikaiseksi

…päässyt itse vaikuttamaan liiton toimintaan, sillä meidän hallituskaudella on työstetty mm. liiton strategiaa sekä viestintäuudistusta (opiskelijajäsenhän on siis hallituksen varsinainen jäsen, eli mun ääni on aivan yhtä painava kuin muidenkin hallituksen jäsenten!)

…oppinut paljon ammattijärjestöjen toiminnasta ylipäätään.

Ehkä hienointa on kuitenkin ollut päästä tutustumaan muihin hallituksen jäseniin! Meidän hallitus on täynnä ymmärtäväistä ja ajattelevaista porukkaa (ei ehkä mikään yllätys sinänsä, kyseessä on kuitenkin Psykologiliitto), ja keskustelut tällä porukalla ovat kyllä aina olleet antoisia. Mielelläni jatkaisinkin Psykologiliiton hallituksen opiskelijajäsenenä vielä vaikka kuinka monta vuotta, mutta ilmeisesti jossain vaiheessa pitäis myös valmistua…

Jos hallituspestistä haluaa kysellä lisätietoja, niin laita rohkeasti sähköpostia (sarlotta.ahonen@tuni.fi) tai pommita vaikka Facebookissa (mieluiten siis asiaan liittyen, mutta saa myös laittaa videoita koiranpennuista)! Kerron tosi mielelläni lisää tästä pestistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights